Notícies fresques

Gala de lliurament del 19é Premi Jove Empresari

 

El passat dilluns 23 de juliol de 2012, es va celebrar al Gran Teatre del Liceu, la gala de lliurament presidida pel MH President de la Generalitat, Artur Mas i l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias.

Un any més, Show Factory Bcn es va fer càrrec de la producció tècnica i coordinació de l’esdeveniment.

La gala va ser presentada pel vicepresident de l’AIJEC, Pau Garcia-Milà acompanyat de la periodista Bibiana Ballbé, i va tenir lloc a l’escenari mateix del Liceu, per a sorpresa dels assistents que van veure com de fons tenien l’incomparable marc de la platea i el pati de butaques. Una petita òpera amb quartet de corda i el grup de música IX! amb el seu tema "Ara sí!" van amenitzar la gala, entre lliurament i discurs.

 

 

 

      events & espectacles

Show Factory us ofereix un servei integral, pensat perquè el vostre projecte sigui tot un èxit, amb la confiança de treballar amb els millors pofessionals dins les diferents disciplines del món cultural i lúdic.

Tot un món d'idees!
Logo 10 aniversari Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Facebook
  • HOME
  • SHOW FACTORY
  • SERVEIS
  • GALERIA DE FOTOS
  • NOTÍCIES FRESQUES
  • CLIENTS
  • TREBALLA AMB NOSALTRES
  • CONTACTAR
Show Factory Produccions, S.L. C/ Senyoretes 3 08181 Sentmenat (BCN) Tel.93 715 48 44 - 670 288 388 info@showfactory.es © afirma

Política de privacitat

Tota la informació facilitada pels usuaris o clients de Show Factory Produccions, S.L. serà utilitzada únicament per a respondre a les seves consultes així com per informarlos de nous productes o altres informacions relacionades amb l'empresa en cas que donin el seu consentiment.

Garantim que les dades facilitades pels usuaris no seran compartides amb terceres persones o empreses i seran tractades d'acord amb la Llei Orgànica 15/99 del 13 de Desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal i la resta de normativa vigent a Espanya.

Els usuaris d'aquest website podran modificar o eliminar les dades enviant un e-mail amb les instruccions a info@showfactory.es

Show Factory Produccions, S.L. posa a la disposició dels usuaris del website les següents dades en compliment de la llei LSSICE (sobre serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic):

Societat inscrita al registre Mercantil de Barcelona amb el NIF B65022816

Volum 41003

Foli 163

Full B 375482

Inscripció 1

C/ Senyoretes 3 08181 Sentmenat (BCN)