Notícies fresques

25è aniversari de l'AIJEC i XVIII Edició Premis Jove Empresari

El passat dia 14 de juliol de 2011 es va cel·lebrar al Saló de la Llotja de Mar de Barcelona, la XVIII Edició dels Premis Jove Empresari 2010.

De nou, Show Factory, es va fer càrrec de la producció tècnica i coordinació de l'esdeveniment, que enguany, i en motiu de la cel·lebració del 25è aniversari de l'Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), va comptar amb la presencia de SS.AA.RR els Prínceps d'Astúries i Girona, que van presidir l'acte commemoratiu i el lliurament dels "Premis Jove Empresari 2010".

Els Princeps d'Astúries van estar acompanyats en l'acte pel president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, el delegat del Govern a la Comunitat Autònoma de Catalunya, Joan Rangel, l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, la presidenta de la AIJEC, Marta Martí, i el president de la CEOE, Joan Rosell, entre d'altres autoritats.

L'acte va comptar amb més de 300 convidats i amb la presència de nombroses personalitats del món de l'empresa, la cultura, la política així com joves empresaris d'altres comunitats autònomes. 

També es va comptar amb més de 20 mitjans de comunicació, tant de premsa escrita com gràfica, i amb la retransmissió en directe de l'acte per més de 5 canals de televisió autonòmica i estatal.

 

      events & espectacles

Show Factory us ofereix un servei integral, pensat perquè el vostre projecte sigui tot un èxit, amb la confiança de treballar amb els millors pofessionals dins les diferents disciplines del món cultural i lúdic.

Tot un món d'idees!
Logo 10 aniversari Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Facebook
  • HOME
  • SHOW FACTORY
  • SERVEIS
  • GALERIA DE FOTOS
  • NOTÍCIES FRESQUES
  • CLIENTS
  • TREBALLA AMB NOSALTRES
  • CONTACTAR
Show Factory Produccions, S.L. C/ Senyoretes 3 08181 Sentmenat (BCN) Tel.93 715 48 44 - 670 288 388 info@showfactory.es © afirma

Política de privacitat

Tota la informació facilitada pels usuaris o clients de Show Factory Produccions, S.L. serà utilitzada únicament per a respondre a les seves consultes així com per informarlos de nous productes o altres informacions relacionades amb l'empresa en cas que donin el seu consentiment.

Garantim que les dades facilitades pels usuaris no seran compartides amb terceres persones o empreses i seran tractades d'acord amb la Llei Orgànica 15/99 del 13 de Desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal i la resta de normativa vigent a Espanya.

Els usuaris d'aquest website podran modificar o eliminar les dades enviant un e-mail amb les instruccions a info@showfactory.es

Show Factory Produccions, S.L. posa a la disposició dels usuaris del website les següents dades en compliment de la llei LSSICE (sobre serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic):

Societat inscrita al registre Mercantil de Barcelona amb el NIF B65022816

Volum 41003

Foli 163

Full B 375482

Inscripció 1

C/ Senyoretes 3 08181 Sentmenat (BCN)