Notícies fresques

Show Factory al Circuit de Catalunya

El passat 16 d'octubre es va celebrar el II Gran Premi de Socis i Oficials, l’esdeveniment va reunir els dos col•lectius del Circuit de Catalunya en una gran festa. Des de primera hora del matí, Socis, Oficials i els seus acompanyants van gaudir de la jornada, amb activitats per a tots els públics amb el motor com a eix central.

El II Gran Premi de Socis i Oficials es realitza anualment per agrair a aquests dos col•lectius el recolzament que ofereixen al Circuit al llarg de la temporada.


Exposició i proves de conducció i pilotatge de tot tipus de vehicles, exposició de F1, simulador de cavallet de moto, proves en bicicleta, voltes turístiques al Circuit en autocar, proves amb simuladors professionals, pit-stop en grup, fotomuntatges amb pilots i  conducció Clio Loco, són algunes de les propostes que es van trobar al pàdoc, als boxs, al pit-lane i a la pista del Circuit de Catalunya.

També van tindre cabuda activitats com pujar a un globus aerostàtic a 40 metres d’alçada, visites per les instal•lacions del Circuit, spinning i batuka, tast de caves, espai wellness, photocall, botigues de marxandatge, tir amb arc, minigolf i ping-pong, entre altres.

Els més petits van participar a diferents tallers temàtics, així com també van disposar d’inflables, porteria de futbol, rocòdrom, airball, jocs d’equip, bicicletes i ludoteca infantil.

Enllaç web oficial del Circuit de Catalunya,

      events & espectacles

Show Factory us ofereix un servei integral, pensat perquè el vostre projecte sigui tot un èxit, amb la confiança de treballar amb els millors pofessionals dins les diferents disciplines del món cultural i lúdic.

Tot un món d'idees!
Logo 10 aniversari Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Facebook
  • HOME
  • SHOW FACTORY
  • SERVEIS
  • GALERIA DE FOTOS
  • NOTÍCIES FRESQUES
  • CLIENTS
  • TREBALLA AMB NOSALTRES
  • CONTACTAR
Show Factory Produccions, S.L. C/ Senyoretes 3 08181 Sentmenat (BCN) Tel.93 715 48 44 - 670 288 388 info@showfactory.es © afirma

Política de privacitat

Tota la informació facilitada pels usuaris o clients de Show Factory Produccions, S.L. serà utilitzada únicament per a respondre a les seves consultes així com per informarlos de nous productes o altres informacions relacionades amb l'empresa en cas que donin el seu consentiment.

Garantim que les dades facilitades pels usuaris no seran compartides amb terceres persones o empreses i seran tractades d'acord amb la Llei Orgànica 15/99 del 13 de Desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal i la resta de normativa vigent a Espanya.

Els usuaris d'aquest website podran modificar o eliminar les dades enviant un e-mail amb les instruccions a info@showfactory.es

Show Factory Produccions, S.L. posa a la disposició dels usuaris del website les següents dades en compliment de la llei LSSICE (sobre serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic):

Societat inscrita al registre Mercantil de Barcelona amb el NIF B65022816

Volum 41003

Foli 163

Full B 375482

Inscripció 1

C/ Senyoretes 3 08181 Sentmenat (BCN)