Notícies fresques

Pride Barcelona 2010

Show Factory va participar novament en la 2ª edició de la Pride Barcelona, celebrada el passat 26 de juny. La nostra empresa es va fer càrreg en aquesta edició de la realització de la festa de l'escuma (Espuma Pride)

Dos grans canons d'escuma presidien des de l'escenari tota l'avinguda plena de gom a gom, com a testimonis privilegiats d'un esdeveniment que ja destaca entre les celebracions de l'orgull a tot el mon.

Una celebració de caràcter popular que durant més d'una setmana va oferir cultura, esports, debat, oci i festa a tothom qui volgués participar.

Més de 12.000 persones es van aplegar el dissabte 26, desprès de la desfilada per la ciutat, a la Avda. Mª Cristina per la gran festa Espuma Pride.  

Tots els assistents, van gaudir amb el bany d'escuma de colors i amb olor a fruites mentre es movien al ritme de tres famosos Dj's que ocupaven l'escenari.

 

      events & espectacles

Show Factory us ofereix un servei integral, pensat perquè el vostre projecte sigui tot un èxit, amb la confiança de treballar amb els millors pofessionals dins les diferents disciplines del món cultural i lúdic.

Tot un món d'idees!
Logo 10 aniversari Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Facebook
  • HOME
  • SHOW FACTORY
  • SERVEIS
  • GALERIA DE FOTOS
  • NOTÍCIES FRESQUES
  • CLIENTS
  • TREBALLA AMB NOSALTRES
  • CONTACTAR
Show Factory Produccions, S.L. C/ Senyoretes 3 08181 Sentmenat (BCN) Tel.93 715 48 44 - 670 288 388 info@showfactory.es © afirma

Política de privacitat

Tota la informació facilitada pels usuaris o clients de Show Factory Produccions, S.L. serà utilitzada únicament per a respondre a les seves consultes així com per informarlos de nous productes o altres informacions relacionades amb l'empresa en cas que donin el seu consentiment.

Garantim que les dades facilitades pels usuaris no seran compartides amb terceres persones o empreses i seran tractades d'acord amb la Llei Orgànica 15/99 del 13 de Desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal i la resta de normativa vigent a Espanya.

Els usuaris d'aquest website podran modificar o eliminar les dades enviant un e-mail amb les instruccions a info@showfactory.es

Show Factory Produccions, S.L. posa a la disposició dels usuaris del website les següents dades en compliment de la llei LSSICE (sobre serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic):

Societat inscrita al registre Mercantil de Barcelona amb el NIF B65022816

Volum 41003

Foli 163

Full B 375482

Inscripció 1

C/ Senyoretes 3 08181 Sentmenat (BCN)