Notícies fresques

Gala Entrega de Premis en la XVII edició de Premis Jove Empresari 2009

El passat 17 de juny de 2010, es va cel·lebrar al Saló de la Llotja de Mar de Barcelona, la XVII edició dels Premis Jove Empresari 2009.

Per 4art. any consecutiu, Show Factory es va encarregar de la producció tècnica i coordinació de l'esdeveniment.

L'acte va comptar amb més de 200 convidats i la presència de nombroses personalitats del món de l'empresa, de la política, cultura, universitat, mitjans de comunicació i autoritats de Catalunya així com joves empresaris d'altres comunitats autònomes. Va concloure l'acte amb el discurs institucional, la Sra. Marta Martí, presidenta de l'Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC).

En aquesta edició va resultar guanyador com a Premi Jove Empresari 2009, el Sr. Tomàs Diago, de Softonic; i l'empresa Disfruta & Verdura, que va ser guardonada amb el Premi a la Millor Iniciativa Empresarial 2009

 Felicitats a tots els guanyadors !!

                                      

      events & espectacles

Show Factory us ofereix un servei integral, pensat perquè el vostre projecte sigui tot un èxit, amb la confiança de treballar amb els millors pofessionals dins les diferents disciplines del món cultural i lúdic.

Tot un món d'idees!
Logo 10 aniversari Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Facebook
  • HOME
  • SHOW FACTORY
  • SERVEIS
  • GALERIA DE FOTOS
  • NOTÍCIES FRESQUES
  • CLIENTS
  • TREBALLA AMB NOSALTRES
  • CONTACTAR
Show Factory Produccions, S.L. C/ Senyoretes 3 08181 Sentmenat (BCN) Tel.93 715 48 44 - 670 288 388 info@showfactory.es © afirma

Política de privacitat

Tota la informació facilitada pels usuaris o clients de Show Factory Produccions, S.L. serà utilitzada únicament per a respondre a les seves consultes així com per informarlos de nous productes o altres informacions relacionades amb l'empresa en cas que donin el seu consentiment.

Garantim que les dades facilitades pels usuaris no seran compartides amb terceres persones o empreses i seran tractades d'acord amb la Llei Orgànica 15/99 del 13 de Desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal i la resta de normativa vigent a Espanya.

Els usuaris d'aquest website podran modificar o eliminar les dades enviant un e-mail amb les instruccions a info@showfactory.es

Show Factory Produccions, S.L. posa a la disposició dels usuaris del website les següents dades en compliment de la llei LSSICE (sobre serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic):

Societat inscrita al registre Mercantil de Barcelona amb el NIF B65022816

Volum 41003

Foli 163

Full B 375482

Inscripció 1

C/ Senyoretes 3 08181 Sentmenat (BCN)