Notícies fresques

Acord de col·laboració amb l'AACIC

Show Factory ha signat recentment un acord de col·laboració amb l'AACIC (Associació d'Ajuda als Afectats de Cardiopaties infantils de Catalunya), una associació que treballa dia a dia donant suport als afectats de cardiopaties congènites i les seves famílies.

L'acord de col·laboració, implica la participació de la nostra empresa de manera totalment desinteresada, en les diverses activitas i esdeveniments que organitza l'associació arreu de Catalunya.

Volem donar així una mostra de suport a la tasca tan important que estan realitzant tots els professionals i voluntaris que formen aquesta entitat.

El passat dia 10 d'abril es va realitzar la primera col·laboració amb l'AACIC, consistent en un Taller de Maquillatge, dins el marc de la Trobada Anual de l'associació, a la Fundació Àngels Garriga de Mata, a la població de Saifores (Penedes).  

 

      events & espectacles

Show Factory us ofereix un servei integral, pensat perquè el vostre projecte sigui tot un èxit, amb la confiança de treballar amb els millors pofessionals dins les diferents disciplines del món cultural i lúdic.

Tot un món d'idees!
Logo 10 aniversari Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Facebook
  • HOME
  • SHOW FACTORY
  • SERVEIS
  • GALERIA DE FOTOS
  • NOTÍCIES FRESQUES
  • CLIENTS
  • TREBALLA AMB NOSALTRES
  • CONTACTAR
Show Factory Produccions, S.L. C/ Senyoretes 3 08181 Sentmenat (BCN) Tel.93 715 48 44 - 670 288 388 info@showfactory.es © afirma

Política de privacitat

Tota la informació facilitada pels usuaris o clients de Show Factory Produccions, S.L. serà utilitzada únicament per a respondre a les seves consultes així com per informarlos de nous productes o altres informacions relacionades amb l'empresa en cas que donin el seu consentiment.

Garantim que les dades facilitades pels usuaris no seran compartides amb terceres persones o empreses i seran tractades d'acord amb la Llei Orgànica 15/99 del 13 de Desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal i la resta de normativa vigent a Espanya.

Els usuaris d'aquest website podran modificar o eliminar les dades enviant un e-mail amb les instruccions a info@showfactory.es

Show Factory Produccions, S.L. posa a la disposició dels usuaris del website les següents dades en compliment de la llei LSSICE (sobre serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic):

Societat inscrita al registre Mercantil de Barcelona amb el NIF B65022816

Volum 41003

Foli 163

Full B 375482

Inscripció 1

C/ Senyoretes 3 08181 Sentmenat (BCN)