Notícies fresques

Show Factory entra a formar part del grup d'empreses SECAR

Show Factory Produccions, S.L., ha signat recentment un acord de col·laboració amb la Fundació Catalana de l'Esport, amb la voluntat de millorar el seu valor empresarial i la seva integració social, participant en el programa SECAR per manifestar el seu interès en els valors de la societat i en la seva responsabilitat social corporativa.

SECAR és el programa de Suport d'Empreses, Fundacions i altres organitzacions a l'Esportista d'Alt Nivell Català (ANC) mitjançant l'ajut econòmic i la inserció laboral. Aquest programa el promou el CENTRE D'ALT RENDIMENT de Sant Cugat del Vallès (CAR) i la FUNDACIÓ CATALANA PER L'ESPORT, amb el vist-i-plau de la SECRETARIA GENERAL DE L'ESPORT.

La col·laboració de Show Factory amb SECAR, implica la contractació d'esportistes d'elit, adaptant tot els seus coneixements i experiència en l'esport d'alt nivell, per a la realització d'esdeveniments i exhibicions dins del mon de l'espectacle.

      events & espectacles

Show Factory us ofereix un servei integral, pensat perquè el vostre projecte sigui tot un èxit, amb la confiança de treballar amb els millors pofessionals dins les diferents disciplines del món cultural i lúdic.

Tot un món d'idees!
Logo 10 aniversari Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Facebook
  • HOME
  • SHOW FACTORY
  • SERVEIS
  • GALERIA DE FOTOS
  • NOTÍCIES FRESQUES
  • CLIENTS
  • TREBALLA AMB NOSALTRES
  • CONTACTAR
Show Factory Produccions, S.L. C/ Senyoretes 3 08181 Sentmenat (BCN) Tel.93 715 48 44 - 670 288 388 info@showfactory.es © afirma

Política de privacitat

Tota la informació facilitada pels usuaris o clients de Show Factory Produccions, S.L. serà utilitzada únicament per a respondre a les seves consultes així com per informarlos de nous productes o altres informacions relacionades amb l'empresa en cas que donin el seu consentiment.

Garantim que les dades facilitades pels usuaris no seran compartides amb terceres persones o empreses i seran tractades d'acord amb la Llei Orgànica 15/99 del 13 de Desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal i la resta de normativa vigent a Espanya.

Els usuaris d'aquest website podran modificar o eliminar les dades enviant un e-mail amb les instruccions a info@showfactory.es

Show Factory Produccions, S.L. posa a la disposició dels usuaris del website les següents dades en compliment de la llei LSSICE (sobre serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic):

Societat inscrita al registre Mercantil de Barcelona amb el NIF B65022816

Volum 41003

Foli 163

Full B 375482

Inscripció 1

C/ Senyoretes 3 08181 Sentmenat (BCN)