events & espectacles

Show Factory us ofereix un servei integral, pensat perquè el vostre projecte sigui tot un èxit, amb la confiança de treballar amb els millors pofessionals dins les diferents disciplines del món cultural i lúdic.

Tot un món d'idees!
Logo 10 aniversari Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Facebook
Serveis: INFRAESTRUCTURES

So, llum i video
Tarimes i escenaris
Taules i cadires
Altres serveis...
:
Equips de So i Llums

Equips de So i Llums

Sonorització i il·luminació a la carta.

Equips d'il·luminació, megafonia, microfonia, projeccions, vídeo, pantalles, torres, maquines d'efectes, ...

Tot un mon de tecnologia al vostre abast !

Us oferim un ampli catàleg de material tècnic en constant evolució, així com l'assistència tècnica i l'assessorament professional per que qualsevol esdeveniment es realitzi sense entrebancs.

Des de la sonorització d'un acte inaugural, fins al muntatge d'un gran esdeveniment o concert.

  • Fotos
  • Vídeos
  • Fitxa tècnica
  • Descàrregues

Per actes i esdeveniment en interior i exterior,

de petit i gran format. 

Show Factory Produccions, S.L. C/ Senyoretes 3 08181 Sentmenat (BCN) Tel.93 715 48 44 - 670 288 388 info@showfactory.es © afirma

Política de privacitat

Tota la informació facilitada pels usuaris o clients de Show Factory Produccions, S.L. serà utilitzada únicament per a respondre a les seves consultes així com per informarlos de nous productes o altres informacions relacionades amb l'empresa en cas que donin el seu consentiment.

Garantim que les dades facilitades pels usuaris no seran compartides amb terceres persones o empreses i seran tractades d'acord amb la Llei Orgànica 15/99 del 13 de Desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal i la resta de normativa vigent a Espanya.

Els usuaris d'aquest website podran modificar o eliminar les dades enviant un e-mail amb les instruccions a info@showfactory.es

Show Factory Produccions, S.L. posa a la disposició dels usuaris del website les següents dades en compliment de la llei LSSICE (sobre serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic):

Societat inscrita al registre Mercantil de Barcelona amb el NIF B65022816

Volum 41003

Foli 163

Full B 375482

Inscripció 1

C/ Senyoretes 3 08181 Sentmenat (BCN)