events & espectacles

Show Factory us ofereix un servei integral, pensat perquè el vostre projecte sigui tot un èxit, amb la confiança de treballar amb els millors pofessionals dins les diferents disciplines del món cultural i lúdic.

Tot un món d'idees!
Logo 10 aniversari Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Facebook
Serveis: I PELS + PETITS...

Jocs de carrer
Tallers creatius i maquillatge
Espectacles d'animació
Activitats infantils i familiars
:
JOCS DE CARRER

Jocs gegants
Tradicionals
Jocs del mon
Mediambientals
:
Jugantots !

Jugantots !

Els JUGANTOTS! neixen de la idea de buscar una activitat d'entreteniment per a petits i grans, on, sense haver de llegir instruccions ni esperar que ningú hagi d'explicar el funcionament, tothom hi pugui començar a jugar a l'arribar l'activitat.

Nosaltres apostem per donar-li importància al joc en sí mateix, com a eina d'entreteniment i com a medi per potenciar les relacions personals entre familiars i amics, així com el manteniment de la tradició del joc de taula en una generació nascuda a l'era de la Vídeo Consola.

Construïts artesanalment per l'equip de Show Factory, tots els jocs tenen la fusta com a element principal, el que els fa molt atractius i agradables al tacte. Pintats a mà, amb colors alegres que inciten al joc i la participació.

Aquesta és una activitat pensada per a divertir-se en família amb un ampli marge d'edats, de 0 a 100 anys. Tothom té un espai per jugar, els avis juguen amb els néts, els pares amb les mares, els fills amb els germans, amics amb amics, .... i tothom s'ho passa molt bé !!

JUGANTOTS! es una col·lecció exclusiva de 20 jocs gegants tradicionals de fusta que està en constant ampliació; diferents, originals i divertits, per a tota la família.

Jocs amb els que heu jugat sempre, però aquesta vegada amb un tamany... diferent !!

Una activitat que omple carrers, places i espais, i sense límit de participació; acompanyat de bona música ambient, tot l'espai de joc s'omple d'energia positiva i diversió.

L'ÈXIT ESTÀ ASSEGURAT !!!

Tres en ratlla, Qui es qui?, Loopings, Domino, Punteria, Tangram, Mikado, El Penjat, La pesca, Indiakes, La Oca, El Parxís, Les Dames, OX, Limbo, Golf, Anelles, Bowling, Gratacels, Xapes, ...

Potenciem... les relacions personals, l'educació i el raonament, l'enginy, l'habilitat i la motricitat, el joc sense violència, l'ensenyament de pares a fills i de fills a pares, el respecte, el manteniment de la tradició del joc de taula, la diversió i la interculturalitat.

  • Fotos
  • Vídeos
  • Fitxa tècnica
  • Descàrregues

Fitxa tècnica: 

20 jocs gegants de 1x1 m. (entre ells, alguns de 1x2 m. i de 1x3 m., a diferents alçades)

Equip de so de 500 W per a música ambient

Per a interior o exterior

2 monitors

Assegurança de RC

 

Necessitats tècniques: 

Espai pla, entre 200 i 300 m2.

Presa de corrent a prop per equip de so

Accés per una furgoneta fins a l'espai i aparcament per la mateixa

Temps aprox. de muntatge: 2h./ desmuntatge: 1 h.

 

Show Factory Produccions, S.L. C/ Senyoretes 3 08181 Sentmenat (BCN) Tel.93 715 48 44 - 670 288 388 info@showfactory.es © afirma

Política de privacitat

Tota la informació facilitada pels usuaris o clients de Show Factory Produccions, S.L. serà utilitzada únicament per a respondre a les seves consultes així com per informarlos de nous productes o altres informacions relacionades amb l'empresa en cas que donin el seu consentiment.

Garantim que les dades facilitades pels usuaris no seran compartides amb terceres persones o empreses i seran tractades d'acord amb la Llei Orgànica 15/99 del 13 de Desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal i la resta de normativa vigent a Espanya.

Els usuaris d'aquest website podran modificar o eliminar les dades enviant un e-mail amb les instruccions a info@showfactory.es

Show Factory Produccions, S.L. posa a la disposició dels usuaris del website les següents dades en compliment de la llei LSSICE (sobre serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic):

Societat inscrita al registre Mercantil de Barcelona amb el NIF B65022816

Volum 41003

Foli 163

Full B 375482

Inscripció 1

C/ Senyoretes 3 08181 Sentmenat (BCN)