events & espectacles

Show Factory us ofereix un servei integral, pensat perquè el vostre projecte sigui tot un èxit, amb la confiança de treballar amb els millors pofessionals dins les diferents disciplines del món cultural i lúdic.

Tot un món d'idees!
Logo 10 aniversari Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Facebook
Galeria de fotos

Estrena Espectacle Cia. Charlie Mag

El passat 15 de març es va estrenar el nou espectacle "Més enllà de la magia", de la Cia. Charlie Mag al Teatre Centre Catòlic de l'Hospitalet de LLobregat amb un gran ple i una molt bona acollida per part de tot el públic assistent. 

L'il·lusionista Charlie Mag, ha renovat la seva imatge amb una ambiciosa proposta de màgia teatralitzada, on l'escenografia, el vestuari i la posada en escena estan cuidats al mínim detall. "Més enllà de la màgia", és un espectacle que ha apostat fort per la innovació en tots els àmbits.

Premi del Públic al Millor Espectacle de la temporada 2008-2009 pel Grup Xarxa de Palau Solità i Plegamans, en la pre-estrena de l'espectacle "Més enllà de la màgia"

Fotos

Show Factory Produccions, S.L. C/ Senyoretes 3 08181 Sentmenat (BCN) Tel.93 715 48 44 - 670 288 388 info@showfactory.es © afirma

Política de privacitat

Tota la informació facilitada pels usuaris o clients de Show Factory Produccions, S.L. serà utilitzada únicament per a respondre a les seves consultes així com per informarlos de nous productes o altres informacions relacionades amb l'empresa en cas que donin el seu consentiment.

Garantim que les dades facilitades pels usuaris no seran compartides amb terceres persones o empreses i seran tractades d'acord amb la Llei Orgànica 15/99 del 13 de Desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal i la resta de normativa vigent a Espanya.

Els usuaris d'aquest website podran modificar o eliminar les dades enviant un e-mail amb les instruccions a info@showfactory.es

Show Factory Produccions, S.L. posa a la disposició dels usuaris del website les següents dades en compliment de la llei LSSICE (sobre serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic):

Societat inscrita al registre Mercantil de Barcelona amb el NIF B65022816

Volum 41003

Foli 163

Full B 375482

Inscripció 1

C/ Senyoretes 3 08181 Sentmenat (BCN)