events & espectacles

Show Factory us ofereix un servei integral, pensat perquè el vostre projecte sigui tot un èxit, amb la confiança de treballar amb els millors pofessionals dins les diferents disciplines del món cultural i lúdic.

Tot un món d'idees!
Logo 10 aniversari Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Facebook
Galeria de fotos

XII i XIII Fira del Bolet de Seva

Des de l'any 2004, Show Factory participa a la famosa Festa del Bolet de Seva.

Amb un equip de 4 maquilladores professionals, es realitzen espectaculars i divertits maquillatges, amb motius de bolets, a les cares de petits i grans.

Un espai dins la festa, que omple de color els carrers i places de la població.

La Festa del Bolet ofereix exposicions i explicacions de les diverses varietats, i el tradicional concurs de bolets amb premis per al més gros, el més original, la presentació o la varietat més diversa... La fira compta amb 39 parades de productes locals, totes del poble, i set més d’artesans, que van mostrar les seves habilitats durant tota la jornada.

Fotos

Show Factory Produccions, S.L. C/ Senyoretes 3 08181 Sentmenat (BCN) Tel.93 715 48 44 - 670 288 388 info@showfactory.es © afirma

Política de privacitat

Tota la informació facilitada pels usuaris o clients de Show Factory Produccions, S.L. serà utilitzada únicament per a respondre a les seves consultes així com per informarlos de nous productes o altres informacions relacionades amb l'empresa en cas que donin el seu consentiment.

Garantim que les dades facilitades pels usuaris no seran compartides amb terceres persones o empreses i seran tractades d'acord amb la Llei Orgànica 15/99 del 13 de Desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal i la resta de normativa vigent a Espanya.

Els usuaris d'aquest website podran modificar o eliminar les dades enviant un e-mail amb les instruccions a info@showfactory.es

Show Factory Produccions, S.L. posa a la disposició dels usuaris del website les següents dades en compliment de la llei LSSICE (sobre serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic):

Societat inscrita al registre Mercantil de Barcelona amb el NIF B65022816

Volum 41003

Foli 163

Full B 375482

Inscripció 1

C/ Senyoretes 3 08181 Sentmenat (BCN)